Pentru returnarea unui produs cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, in termen de 14 zile de la primirea acestuia. Renuntarea la cumparare a produselor comandate online se poate aplica doar in cazul persoanelor fizice.

In eventualitatea în care produsul achiziționat prezintă defecte de fabricație, acesta va fi înlocuit cu un produs nou, cu condiția notificării în scris a vanzatorului în termen de 48 de ore de la primirea produsului. Dacă nu se poate înlocui produsul cu unul identic, se va restitui contravaloarea acestuia.

Produsele comandate prin intermediul magazinului online pot fi returnate doar dacă sunt in starea initiala, nedeteriorate şi fără urme de utilizare, cu etichetele originale, în ambalajul original nedeteriorat, acesta fiind parte a produsului. Coletul de returnare trebuie sa protejeze atat ambalajul original cat si produsul, pentru a evita o eventuala deteriorare la transport. Costurile de expediere sunt suportate de client. 

Dupa primirea coletului si verificarea ca produsul indeplineste conditiile de returnare, contravaloarea produsului va fi rambursata, mai putin cheltuielile de livrare suportate de magazin la expedierea initiala a coletului. Sumele vor fi returnate cat mai curand posibil, in cel mult 14 zile de la data primirii produsului returnat. 

In cazul returnării unui produs care nu indeplineste conditiile de returnare, vanzătorul va considera returul ne-valid si va fi îndreptățit să refuze restituirea prețului.


Expedierea se va face catre adresa: str. Zmeului 21, cod postal 100129, Ploiesti, Prahova.

Inainte de a expedia coletul va rugam sa asteptati confirmarea cererii de returnare. 

Pentru a initia o cerere de returnare va rugam sa utilizati acest formular de returnare.