Returnare produse

Renuntarea la cumparare a produselor comandate online se poate aplica doar in cazul persoanelor fizice. Pentru returnarea unui produs cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, in termen de 14 zile de la primirea acestuia. 

In eventualitatea în care produsul achiziționat prezintă defecte de fabricație, acesta va fi înlocuit cu un produs nou, cu condiția notificării în scris a vanzatorului în termen de 48 de ore de la primirea produsului. Dacă nu se poate înlocui produsul cu unul identic, se va restitui contravaloarea acestuia.

Produsele comandate prin intermediul magazinului online pot fi returnate doar dacă sunt in starea initiala, nedeteriorate şi fără urme de utilizare, cu etichetele originale, în ambalajul original nedeteriorat, acesta fiind parte a produsului, impreuna cu dovada de achizitie (factura sau o copie a facturii).

Coletul de returnare trebuie sa protejeze atat ambalajul original cat si produsul, pentru a evita o eventuala deteriorare la transport. Expedierea coletului se va face prin acelasi curier cu care au fost livrate, iar costurile de expediere vor fi suportate de client. Colete trimise prin posta sau cu plata expedierii la destinatie nu vor fi ridicate. 

Dupa primirea coletului si verificarea ca produsul indeplineste conditiile de returnare, contravaloarea produsului va fi rambursata, mai putin cheltuielile de livrare suportate de magazin la expedierea initiala a coletului. Sumele vor fi returnate cat mai curand posibil, in cel mult 14 zile de la data primirii produsului returnat. 

In cazul returnării unui produs care nu indeplineste conditiile de returnare, vanzătorul va considera returul ne-valid si va fi îndreptățit să refuze restituirea prețului.

Pentru a initia o cerere de returnare te rugam sa utilizezi formularul de returnare.